Hestesport

Begynn med hest, med penger fra nettet!

Trenger du en givende hobby? Begynn med hest!

Det er sikkert mange lesere av denne bloggen som lenge har drømt om å ha egen hest.

Å kunne ha ansvaret for et av disse flotte dyrene, gjerne i egen stall. Vel, egen stall er vel drømmen for mange. Selv om det selvsagt også er mulig å leie plass i allerede etablerte staller.

Men likevel, tenk på hvor mange nordmenn som bor så landlig til at det slett ikke er problematisk å ha hes.

Praktiske utfordringer

For det er vel nettopp dette med de praktiske sidene med hestehold som først og fremst forhindrer heste-elskere fra å begynne med hest.

En skal ha en god og moderne stall. Men dette er faktisk ikke så vanskelig å få til som mange vil ha det til. Dersom du bor utenfor byen, og har en viss størrelse eiendom, er det fullt mulig å sette opp et lite stallbygg. Og der kan du ha din egen hest.

Økonomiske utfordringer

Nest etter beliggenheten er vel de økonomiske aspektene en stor utfordring. Det er ikke billig å kjøpe hest i dag. Og en ting er innkjøpet av hesten, som altså er det vi kaller en utgift. Men en annen ting er at hesten selvsagt skal tas godt vare på med for, stallplass, utstyr, forsikring, og så videre.

Og det er dette som kalles kostnader.

Dersom du leier stallplass må du regne med månedlige kostnader på ca. 10.000 kroner.

Det kan bli vanskelig for noen, men da må en tenke litt kreativt.

Spille på nett

Det høres kanskje ut som ren drømmetenking, men jeg har ofte lurt på om det er mulig å finansiere innkjøp og opphold av hest ved å spille på nettet.

Ideen fikk jeg da en venninne av meg fortalte at hun vant fem til seks tusen kroner hver eneste måned på spill på nettet. Spillet hennes var en type bingo; ikke den enkleste typen – men en noe avansert variant.

Dette med bingo har jeg ikke så stor greie på, men om hun kan tjene opptil seks tusen i måneden på dette, ja da kan vel flere også gjøre det?

Dette kunne være en måte å finansiere hestehold på.

Moro med hest

Min drøm har alltid vært å ha egen hest. Men det at jeg bor i en by, og at jeg tjener lite, har til nå satt en stopper for dette. Vel, første skritt på veien er nå å flytte på landet. For det første bor man rimeligere der, og da vil en også ha god plass til å kunne sette opp en stall.

Deretter vil jeg begynne å spille mer regelmessig på nettet. Kanskje ikke bingo, men jeg har hørt at det er andre spill som kanskje er vel så interessante.

Om jeg ikke prøver dette nå vil jeg aldri få vite svaret. Om dette er noe for deg, vet jeg ikke. Men om du har en drøm om å eie egen hest bør du i hvert fall prøve.