Okategoriserade

Hårmangel? – få inspirasjon fra hesten

Driver du med hestehold på fritiden, så har du sikkert striglet hesten mang en gang. Hårmanken trenger din jevnlige behandling for å få det flotte holdet, som du har manglet siden du var en ung kar. For når håret forsvinner så mister man litt av manndommen sin. Men i dag kan det fikses med PRP-transplantasjon.

For å forstå hva denne profesjonelle behandlingen går ut på, så må man gå inn i de små molekylene i blodet. Eller plasma som det kalles, som er fulle av veksthormoner for håret. Det er det PRP-behandling går ut på , og som gjør at du kan få håret tilbake. Akkurat like flott som din hest sin manke.

Hvordan unngå hårtap

Det er flere ting som kan påvirke håndteringen av hår-avfall. Det vi vet er at hår-mangel kan være arvelig, og da vil man kanskje oppleve hårtap i løpet av livet. Men det går an å gjøre ting for å minske sjansene for det. Mange påpeker at humle inneholder B-vitamin, noe som øker hårveksten. Men hvilke andre produkter inneholder humle?

Man finner humle i disse plantene:

  • Rødkløver
  • Tomater
  • Einebær

Det er ikke alle som vet at man kan lage måltider med rødkløver. Det er hele planten som kan brukes. Tørk litt blomst og bruk den direkte i te, søk etter å bruke bladene i din neste salat, eller kok stilken på rot. Dette kan gi deg en bedre hårmanke.

Er det dyrt med PRP-behandling

PRP-behandling er en god måte å føre tilbake plasma som gir økt hårvekst. Det kan være blodplasma fra endre steder på kroppen. Et sted der håret aldri mister fotfeste er nakken og brystet. Plasma kan også flyttes fra ansikt for å redusere rynkene. Det er fordi kollagen tilføres med små sprøytestikk og starter cellefornyelsen. Denne prosessen går nå fortere og revitaliserer huden fortere. Det er derfor gratis å bestille en konsultasjon direkte.

Hest og hår

Liker du hest men ikke har hår så skal du ikke fortvile. Det er godt å vite at PRP behandling finnes og at man kan reise til en større by for å få en time. Det kan kombineres med julehandel, ferie, travsport og besøk. Hårtap er noe som mange synes er flaut, men har man en god helse vil det kanskje hjelpe å vite at man er sterk.

Men det handler mye om de samme tingene. Å stelle, passe på og vise omsorg for hverandre. Behandle hesten som du steller håret, og du vil få en gladere og mer vital hest. Velg PRP behandling om du også sliter med arvelig hårmangel.