Okategoriserade

Hold kontroll på hunden i nærheten av hester

Hester og riding kan være en fantastisk opplevelse, både for rytteren og for hesten. Men det kan også være farlig hvis man har med seg hunden og ikke har kontroll over den i nærheten av hester. Hester kan reagere svært skarpt på hunder, og det kan føre til farlige situasjoner for både hunden, hesten og rytteren.

Stort utvalg av modeller

Derfor er det viktig å ha en god hundesele når man skal ut på tur med hest og hund. På zoo.no finner du et stort utvalg av hundesele i alle størrelser, slik at du kan finne en som passer perfekt til din hund. Selene er også designet for å være behagelige for hunden å ha på, slik at den ikke blir ubehagelig eller sår.

Et trygt valg

Det finnes mange ulike selemodeller som gir deg full kontroll over hunden din, samtidig som de gir hunden frihet til å bevege seg. Selen er også utstyrt med refleks, slik at du kan se hunden din tydelig i mørket.

Så neste gang du skal ut på tur med hest og hund, husk å besøk zoo.no for å finne den perfekte hundeselen for å holde kontrollen over hunden din. På den måten kan du nyte turen med hest og hund trygt og bekymringsfritt.

Okategoriserade