Okategoriserade

Ridning

I denne artikkelen skal vi snakke om ridning og spesifikt om hvordan vi kan bli flinkere på å ri på hester. Det første vi skal gjøre er å definere de forskjellige måtene vi kan ri hester på.

Hester

Det første vi må vite om ridning er at det faktisk kan være veldig god trening. Det kan faktisk altså være en slags mosjon for oss å drive med ridning, selv om man kanskje kan tro at det er hesten som gjør mesteparten av arbeidet.

Man kan ri hest bare for å dra ut på tur og kose seg, eller for å knytte bånd med hesten sin. Det finnes derimot også forskjellige sporter som man kan delta på med en hest. Det kan være løp, utstillinger eller forskjellige andre øvelser som involverer å styre hesten til å hoppe over hinder. Dersom det er en uoffisiell utstilling så kan du skaffe deg drakter hos partyking.no for å lage en litt morsommere stemning.

Hvordan kan vi bli flinkere på å ri hester?

Meditasjon

En stor del av å ri på hest er å gjøre dette i samarbeid med hesten, og selv om det er innlysende at det er hesten som faktisk løper rundt, så er det ikke alle som forstår det. På grunn av dette så anbefales det på det sterkeste å meditere fordi dette kan gi hjelpe deg med å komme i kontakt med dine egne følelser, og roe ned nervene. Når du har gjort dette så øker sjansene for at du faktisk får bedre kontakt med hesten din. Husk at de også har følelser og sanser som gir dem evnen til å oppleve ting som nervøsitet og frykt. Dette er ting du vil redusere i hesten, så for det første må du få den til å stole på deg, og bli komfortabel med deg.

Trening

For å kunne ri effektivt på hest så trenger man også å trene riktig, fordi man må være i veldig god form for å kunne ri på hest. Det viktigste man burde få trent opp er altså utholdenhet og kjernemuskulatur. Det du kan gjøre er å gjøre ting som for eksempel svømming, og løpe på tredemøller.

For kjernemuskelatur så bør du begynne med ting som yoga og ta mange situps og slikt. Det viktigste er at du føler at du alltid aktiverer hele kroppen i en bevegelse for å kunne trene opp kjernen din.

Det siste du bør fokusere på er å trene beinene dine fordi det kommer til å være veldig viktig å holde seg på hesten, og det er da altså veldig lurt å ha masse muskler i underkroppen.

Uansett hvorfor du skal ri så er det greit å vite at dette er en veldig koselig og morsom aktivitet.