Okategoriserade

Tenk utradisjonelt om rideklær – bruk treningstights!

Skal du begynne å ri? Da har du nok tittet på nett og sett at alt utstyret du trenger er ganske dyrt. Derfor har vi et godt tips som kan hjelpe deg å spare penger!

Lekre antrekk for rideentusiaster

Når du skal begynne å ri, er det fristende å kjøpe alt av utstyr med én gang: ridestøvler, hjelm, ridebukser, kanskje dine egne børster og noen godbiter også? Rideklær er gjerne ganske dyrt, og det har vi forståelse for. Ofte er det laget i materialer av høy kvalitet, med et nydelig snitt som sitter som støpt på kroppen. Selv om det er fristende å kle seg som en sprangrytter, trenger du absolutt ikke alle disse tingene med én gang. Faktisk kan du spare penger ved å gå for en klassisk treningstights som har de samme gode kvalitetene, i stedet for ridebukse.

Treningstights fungerer kjempefint!

Grunnen til at vi anbefaler tights er fordi de er lett tilgjengelige, er laget i et behagelig materiale (ofte stretchstoff), og har lekkert design. Dersom du har prøvd deg på hesteryggen i jeans, vet du hvor ubehagelig det er med stivt stoff og en bukselinning som gnager. Det finnes massevis av lekre treningstightser som både er behagelige og moteriktige. Et eksempel er Aim’n, som tilbyr tights i mange forskjellige stoffer. Fordelen med dette er at det typiske skinnende, glatte treningstightsmaterialet ikke nødvendigvis er det beste. Det kan være lurt å gå for en tights fremstilt av en ribbet type tekstil, eller en som ser ut som matt bomull, selv om den ikke nødvendigvis er laget av det. Kjøp gjerne flere par tights, slik at du alltid har noe som er rent! Det kan være lurt å gå for mørke farger, slik at du slipper å bekymre deg for å bli skitten. I stallen kan du tross alt fort få noen flekker på klærne!