Okategoriserade

Mobiltilbehøret til rideturen

Hestesporten har hatt en stabil tilvekst av unge som vil lære mer om hester og hestehold. Men også godt voksne har tatt til bondegården for å spenne på seg ridestøvlene og komme seg ut på ridetur. Også slike lange turer over fjell og vidde har blitt populært. En opplevelse for livet sier mange.

Skal man legge ut på en slik ridetur, så er man litt mer som i riktig gamle dager. Man er overlatt til naturen og dens lynne. Vil det blåse opp må dere finne ly på en fjellhytte hvor hestene kan hvile og få nok vann. Men hva med det alle spør seg om, mobilen og nettbrettet. Finn nyttige reservedeler til din nye iPhone her, og les mer om livet på hesteryggen.

Mobil for å ta bilder

hesteryggen vil man slite med å få tatt noen gode bilder. Det humper og slår, så her må man bare fokusere på å holde hesten i tøylene. Men om man tar med et mobilstativ blir bildene bedre.

Mister mobilen

Er man skikkelig uheldig på fjellet så er mobilen borte før man vet ordet av det. Den falt ut av lomme og falt i bakken. En knust skjerm, en tilgriset linse. Er den ubrukelig etter dette? Vel nede og i hus kan man vurdere om den skal kastes. Men som med gamle tradisjoner så er du ikke av typen til å bruke og kaste.

Den kan sikkert fikses. Med reservedelene fra Teknikkdeler.no så er det faktisk fullt mulig. Gjør mobilen enda mer robust før neste ridetur med hestene.

Ta med reservedelene

Det er ikke dumt å få fikset den knuste skjermen på mobilen. Med noen instrukser så får man det til. Men hvorfor ikke forsikre seg ved å kjøpe inn noen ekstra reservedeler til turen. Hva om det skulle blåse opp og dere trenger å evakuere fort? Hva om noen blir skadet og trenger assistanse? Hva om dere mister leden og ikke finner frem? Hva om mobilen går i stykker og du ikke har med reservedelene til å reparere den?

Grunnene er mange for å være forsikret. Reservedeler uansett mobil eller kjøretøy er viktig å ta med seg i tilfelle uhellet er ute. Man vet aldri hvor skjebnens vinger tar oss. Selv ikke hester har vinger, men med mobilen forvart i en mobilveske, så er den også trygg for neste ridetur.